Hoppa till innehåll

Referenser

Bilfocus logotyp

Filip Norin

Försäljningschef Bilfocus i Dalarna AB

”Vi på Bilfocus i Dalarna har anlitat Norrsia under några års tid för att få hjälp med vår marknadsföring och exponering i social kanaler. Vi är väldigt nöjda med det stora engagemang de visar och det enorma jobb de gör för oss. En ödmjuk, lyhörd och otroligt professionell leverantör som alltid sätter oss som kund i fokus. Vi kan starkt rekommendera Norrsia som leverantör.”

Agos logotyp

Helena Stucki

Ago i Åre/Vemdalen

”Att sätta sig in i Facebooks algoritmer och hitta rätt målgrupp kan vara knepigt och tidsödande även för en van marknadsförare. Norrsia körde testerna åt oss och levererade färdiga målgrupper, bilder och texter i ett enkelt och tydligt dokument. Fick bra svar på mina frågor och känner nu att jag kan ta vår annonsering till en helt ny nivå. Dessutom finns Norrsia som ett stöd när jag gör annonser vilket känns otroligt tryggt. Kan varmt rekommendera Norrsia!”

MP Åkeritjänsters logotyp

Mikael Lipponen

VD MP Åkeritjänster

”Norrsia hjälper oss med vår digitala marknadsföring och det gör dem på ett mycket proffsigt sätt.
Deras genuina intresse av att hjälpa oss gör att Norrsia kommer att vara det självklara valet av samarbetspartner framåt.”

Järnia Sorseles logotyp

Bertan Jonsson

Järnia i Sorsele

”Tack vare Norrsia kunde vi nå de kundgrupper vi ville utifrån vad som skulle annonseras, och dessutom hjälpte de oss att verkligen fokusera på reklamfilmerna vilket gett oss en mycket bättre respons på vår marknadsföring. Ytterst kompetent och trevligt bemötande av konsulterna!!”

Hörcentralens logotyp

Arvid Forsman

Hörcentralen

”Norrsia har hjälpt oss otroligt mycket med vår marknadsföring på facebook, dom är riktigt engagerade och sitter och skruvar på annonserna för att de ska uppfylla dom satta målen. rekommenderas starkt!”

Rinnande grå färg

Följ oss i sociala medier

Facebook
Instagram

Hitta snabbt

Dataskyddspolicy