Hoppa till innehåll
Norrsia hjälper dig med webb, e-handel och intranät

Webb

En webbplats ska alltid fungera och helst av sig själv

Webbplats

Vi bygger din webbplats (eller hemsida som många också kallar det) i WordPress så att du, ert företag eller organisation når ut till era intressenter och kunder. WordPress är ett webbpublicerings­verktyg som används av miljontals privatpersoner och företag över hela världen. Det är lätt att arbeta med WordPress då du känner igen mycket från andra program som till exempel Word.

Webbutik

Börja sälj online, eller vidareutveckla din affärsidé med hjälp av Norrsia. Vi ser till att du kan skala upp. Det ska vara enkelt att sälja på flera marknader, oavsett om dina kunder finns i Sverige eller i övriga världen. Det är viktigt att du erbjuder dina kunder kända betalsätt och enkla snabba leveranser. Med hjälp av WooCommerce är det lätt att hjälpa kunder genomföra ett köp då mycket redan finns från start.

Intranät

Stärk ert arbetsgivarvarumärke och skapa stolta medarbetare med hjälp av företagets intranät. Platsen där du bygger din företagskultur och ser till att rätt person får rätt information vid rätt tillfälle. Den digitala arbetsplatsen har aldrig varit så aktuell som nu oavsett om ni sitter vid en dator eller har mobilen som ert främsta arbetsverktyg.

Rinnande grå färg

Följ oss i sociala medier

Facebook
Instagram

Hitta snabbt

Dataskyddspolicy