Hoppa till innehåll

Webb

För att uppnå önskat resultat av dina marknadsföringsinsatser behöver din webbplats utformas så att besökaren utför det det du vill. Vi hjälper dig att optimera din webbplats utifrån en rad olika verktyg, oavsett om du bygger en ny webbplats eller ska utföra justeringar på din befintliga. 

Webbanalys av befintlig webbplats

Att utföra en webbanalys av din befintliga webbplats är en viktig process för att förstå användarupplevelsen och besökares integration med din webbplats. Vi hjälper dig att analysera din webbplats och tar fram en åtgärdslista med förbättringspunkter, med fokus på hög tillgänglighet, SEO-funktionalitet, snabbhet och andra viktiga faktorer. 

En bättre webbplats

Vi strävar efter att ge dig en snabb, responsiv och användarvänlig webbplats med fokus på hög tillgänglighet och teknik. Vi bygger din webbplats utifrån wordpress-standard. WordPress är ett av de mest populära publiceringssystemen (CMS), vilket gör det stabilt och pålitligt över tid. Det gör också arbetet med uppdateringar och underhåll enkelt, oavsett om du väljer att göra det själv eller låter oss hjälpa dig. 

Utöver de tekniska delarna värdesätter vi designen när vi bygger din webbplats. Med fokus på funktionalitet och design tar vi fram ett förslag utifrån ditt företags visuella identitet. 

Webbutik

Vi bygger din e-handel i WooCommerce, ett plugin för WordPress. Det är en flexibel lösning som kan anpassas utifrån dina behov. WooCommerce kan integrera många kända betallösningar och leveransalternativ, vilket gör det enkelt för dina kunder att både genomföra köp samt hämta ut produkt vid leveranstillfället.

Oavsett om du har en befintlig webbutik eller om du behöver en betallösning för dina tjänster, hjälper vi dig att skala upp din verksamhet för att bli ännu mer lönsam.

Intranät

Ett intranät är platsen där du bygger din företagskultur och där du kan se till att rätt person får rätt information vid rätt tillfälle. Det är den digitala arbetsplatsen som kan underlätta samarbetet och effektivisera internkommunikationen för företag. Dessutom bidrar ett intranät till samhörighet, gemenskap, samt stolta och välinformerade medarbetare. 

Vi har en bred erfarenhet av större intranätprojekt och är stolta över våra samlade kunskaper inom området. 

Tillgänglighet 

Det är viktigt att säkerställa att alla användare har samma möjlighet att interagera med din webbplats. Därför tar vi hänsyn till olika tillgänglighetsprinciper när vi bygger eller gör justeringar på din befintliga webbplats. Det kan handla om att vi använder olika textalternativ för bilder och video, gör sidorna lättlästa, att besökaren ska ha möjlighet att få texten förstorad, eller att besökaren ska kunna använda sig av tillgänglighetsverktyg som skärmläsare. 

Din webbplats ska även vara hanterbar, vilket innebär att en besökare ska ha möjlighet att navigera med ett tangentbord, ha möjlighet att förutse vad som är länkar, att text skrivs i klarspråk och har goda kontraster, samt att det inte är för långa textrader. 

När vi bygger din webbplats strävar vi alltid efter att bygga webbplatsen med så hög tillgänglighet som möjligt. På så sätt får många personer, oavsett funktionsvariation tillgång till att använda din webbsida. Genom att bygga din webbplats tillgänglig från början blir den dessutom mer sökmotoroptimerad.

Falun

Telefon

+46 73 – 833 62 88

E-post

falun@norrsia.se

Östersund

Telefon

+46 76 – 777 06 88

E-post

jamtland@norrsia.se

Följ oss i sociala medier

Facebook
Instagram
LinkedIn