Hoppa till innehåll

Annonsering sociala medier

För att få din tilltänkta målgrupp att agera på det sätt du önskar, behöver din digitala marknadsföring vara relevant och synas där din målgrupp finns. Genom annonsering på sociala medier har du möjlighet att skapa intresse tidigt i din kunds konverteringsprocess för att vara top of mind när kunden väl bestämt sig för att köpa en specifik produkt eller tjänst.

Synas på sociala medier

Det finns många fördelar med att annonsera på sociala medier och en av de främsta är den höga precisionen i segmentering av målgrupper, som innebär att det går att rikta en annons till en viss specifik målgrupp. Dessutom ger marknadsföring i sociala medier möjlighet att skapa intresse tidigt i kundens konverteringsprocess och därför kan sociala medier vara en väldigt effektiv marknadsföringskanal för ditt företag att annonsera på.

Effektiva och resultatinriktade annonser

Vårt arbete handlar om att skapa effektiva och resultatinriktade annonser utifrån ditt uppsatta konverteringsmål. Därför arbetar vi löpande med A/B-testning för att optimera annonsinnehåll, plattformar och målgrupper i syfte att ständigt förbättra dina annonsresultat. Det fina med digital marknadsföring är att det är mätbart och att vi kan ta faktabaserade beslut från insamlad data. Därför behöver varken du eller vi gissa vad som fungerar för just ditt företag.

Den höga precisionen i segmentering av målgrupper gör det även möjligt att nå nya potentiella kunder, samtidigt som vi kan rikta annonseringen till dina befintliga kunder i form av retargeting och få dem att integrera med din produkt eller tjänst en gång till.

Det kan många gånger vara effektivt att annonsera på sociala medier parallellt med att annonsera på en sökmotor. En sådan lösning ger möjlighet att fånga kunden i hela konverteringsprocessen, även när kunden själv aktivt söker efter din produkt eller tjänst. Genom att synas på flera ställen samtidigt kan du öka chanserna att kunden väljer att interagera med ditt företag och därmed öka dina konverteringsmål.

Sociala medieplattformar

Vi erbjuder annonsering på flera olika sociala medieplattformar, bland annat via Meta, mer känt som Facebook och Instagram. Ytterligare finns plattformar som LinkedIn, Pinterest, Youtube och Snapchat att använda för att nå din målgrupp med digital annonsering.

Oavsett om ditt företag behöver hjälp vid ett tillfälle eller löpande hantering av er annonsering, anpassar vi alltid upplägget utifrån ditt företags behov. Välkommen att kontakta oss.

Falun

Telefon

+46 73 – 833 62 88

E-post

falun@norrsia.se

Östersund

Telefon

+46 76 – 777 06 88

E-post

jamtland@norrsia.se

Följ oss i sociala medier

Facebook
Instagram
LinkedIn