Hoppa till innehåll

Betald annonsering med SEM

Sökmotorannonsering är en effektiv digital marknadsföringsstrategi som används för att öka synligheten och driva trafik till din webbplats. Genom att använda betalda annonser på olika plattformar hjälper vi dig att skapa en skräddarsydd strategi utifrån ditt företags mål med annonseringen. 

Sökmotorannonsering (SEM)

Sökmotorannonsering, eller SEM (Search Engine Marketing), är en digital marknadsföringsstrategi som används för att öka synligheten och driva trafik till din webbplats. Denna marknadsföringsstrategi sker genom betalda annonser på sökmotor-plattformar. Vi använder bland annat Google sök, Youtube och Pinterest som plattform för SEM, vi skräddarsyr en strategi som passar för dina mål med annonseringen. 

Sökmotorannonsering fungerar även utmärkt med andra webbplatser som är kopplade till nätverket för Google Ads. Genom att använda rätt sökord, rätt annonser och en genomtänkt strategi för din budget, kan ditt företag öka sin räckvidd och därav nå fler potentiella kunder. Med andra ord används SEM för att driva trafik till din webbplats från sökresultat, utan organisk rankning genom SEO.

Målgruppssegmentering och spårning

Sökmotorannonsering har fördelen att du kan rikta dig mot en specifik målgrupp genom att välja relevanta sökord och annonsplaceringar. Detta gör det möjligt att nå personer som är intresserade av dina erbjudanden och ökar chansen till önskad konvertering. Det är viktigt att välja sökord som är relevanta för ditt företags erbjudande och som potentiella kunder faktiskt söker efter. Att ha en lista med sökord som är för bred eller inte relevant, kan istället leda till att du betalar för klick från personer som inte är intresserade av dina erbjudanden.

Vi arbetar med att testa och optimera dina annonser löpande, för att säkerställa att annonserna bara visas för dem som aktivt söker efter din produkt eller tjänst. På så sätt kan vi anpassa dina investerade marknadsföringsinsatser under tid och ständigt förbättra din annonsering.

Konvertering

Oavsett om du behöver hjälp med löpande optimering av sökmotorannonsering eller bara en engångsinsats, anpassar vi upplägget utifrån ditt behov. För oss är det viktigt att din investering på digital marknadsföring ger avkastning över tid. Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte så kan vi berätta mer om SEM, SEO eller andra strategier som du är nyfiken på.

Falun

Telefon

+46 73 – 833 62 88

E-post

falun@norrsia.se

Östersund

Telefon

+46 76 – 777 06 88

E-post

jamtland@norrsia.se

Följ oss i sociala medier

Facebook
Instagram
LinkedIn