Hoppa till innehåll

Om Norrsia

Är du osäker på hur ni ska designa er webbsida för att öka era konverteringar? Vilket annonsinnehåll som fungerar bäst för er produkt eller tjänst? Eller var er målgrupp finns? Oavsett dina funderar hjälper vi dig att hitta rätt! 

Norrsia 

På Norrsia värnar vi om dig som kund. Vi sätter oss in i ditt företags situation och skapar en digital strategi anpassad för just ditt företag. Utifrån gemensamt uppsatt mål följer vi upp de marknadsföringsinsatser som genomförs och har löpande kontakt med dig som kund.

Med vår expertis inom digital och mätbar marknadsföring hjälper vi dig att fatta rätt beslut för er digitala marknadsföring utifrån en välarbetad strategi, med fokus på att optimera trafik till er webbplats och trafiken på er webbplats. 

Vi erbjuder en rad olika digitala tjänster som kan hjälpa ditt företag att ni era uppsatta konverteringsmål. Dels genom att skapa annonsmaterial, ha löpande hantering av annonsering på sociala medier och sökmotorer, genomföra A/B-tester för att hitta rätt målgrupp och plattform, samt optimera er webbplats.  

Kontor i Falun och Östersund

Vi har två kontor i Sverige, ett i Falun och ett i Östersund. Med närvaro både i Dalarna och Jämtland är vi väl positionerade att hjälpa företag i hela Sverige.

Vi träffar många av våra kunder fysiskt, men trots det är vi alltid öppna för att ta en digital kaffe och diskutera hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med er digitala marknadsföring.

Välkommen att kontakta oss!

Falun

Telefon

+46 73 – 833 62 88

E-post

falun@norrsia.se

Östersund

Telefon

+46 76 – 777 06 88

E-post

jamtland@norrsia.se

Följ oss i sociala medier

Facebook
Instagram
LinkedIn