Hoppa till innehåll

Lär känna design-Arvid

Efterfrågan på content och webbdesign är från Norrsia är stor. KUL(!) tycker vi. Speciellt när det innebär att vi får möjlighet att stärka upp teamet med ytterligare en grafisk designer. Lär känna Arvid Hällagård som jobbar extra hos oss med grafisk design sedan årsskiftet!

Hej Arvid! Vad roligt att du börjat jobba på Norrsia. Hur hamnade du här?

Hej! Ja det känns superkul! Jo, såhär:  Ylva är god vän med min syster och driftig som ju Ylva är listade hon ut att jag håller på med grafik och design. Jag tror vid närmare eftertanke att det diskuterades över en korv på ett gemensamt favoritställe: Garves bod.

Några månader senare hör hon av sig och vips så jobbar jag på Norrsia. Jag började med grafik via musiken, med att göra posters till spelningar, omslag och så vidare. När jag bad andra om hjälp blev det aldrig som jag tänkt mig så jag började lära mig hur man gjorde.   

Vad ser du mest fram emot i din nya roll som Grafisk Designer?

Att ta an nya projekt och lära mig nya saker! Jag gillar utmaningar och att lista ut hur man bäst får se saker att se ut som man tänkt. En av de bästa sakerna jag vet med att jobba med grafisk design är att tiden bara flyger iväg. Att få vara i det kreativa är för mig väldigt unnigt. Sen är jag en väldigt social person så det är härligt att få hänga med kollegor och lära känna nya kunder.  

FEM SNABBA FRÅGOR

Photoshop eller Indesign?

Allra bäst trivs jag nog i Illustrator. Men alla tre är bra att ha.

Vinter eller sommar?

Vår är bäst tycker jag! När ljuset kommer tillbaka.

Veckans bästa dag? 

Solklart fredagar!

Din paradrätt? 

Eggs Benedict! Är besatt av att pochera ägg. Jag är rätt bra på att baka bröd också.

Digitala eller fysiska träffar?

Fysiska är alltid bäst.

Avslutningsvis. Vilken låt spelar du i bilen på väg hem från en bra dag på jobbet?

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats med ”You Worry Me”

Tack för dina svar Arvid och VARMT välkommen till oss på Norrsia ♥️

Falun

Telefon

+46 73 – 833 62 88

E-post

falun@norrsia.se

Östersund

Telefon

+46 76 – 777 06 88

E-post

jamtland@norrsia.se

Följ oss i sociala medier

Facebook
Instagram
LinkedIn