Hoppa till innehåll

Möjligheterna med generativ AI för effektiv digital marknadsföring

Möjligheterna med generativ AI för effektiv digital marknadsföring

Vi är just nu mitt uppe i spännande överväganden och tankar kring hur generativ AI (artificiell intelligens) kan bli en trogen följeslagare i vår kreativa process. Vad är då generativ AI, kanske du undrar? Kort förklarat kan generativ AI ses som en kreativ medhjälpare som använder befintliga data för att skapa nytt material.

Är det inte fusk att använda AI? Kommer den göra oss arbetslösa?

Generativ AI är inte fusk, vi ser den snarare som ett kraftfullt verktyg bland flera för att optimera ett arbetsflöde och öka effektiviteten. Man kan också se den som ett kreativt bollplank eller en pålitlig kompis som hjälper till att forma, stöta och blöta ens idéer. För idéerna måste komma från oss, en AI hjälper bara till att göra dem bättre och kanske mer träffsäkra. Det är fortfarande vi som måste göra grundarbetet och tydligt förmedla vårt uppdrag till AI:n. Ju mer och bättre information vi ger den, desto bättre blir resultatet. Därför oroar vi oss inte över att detta potenta verktyg ska ta över våra roller, det kommer snarare stärka dem.

Vi kommer fortsätta att utforska generativ AI och dess möjligheter. För vi är ganska övertygade om att det i sin tur kommer öka vår förmåga att stödja dig i din digitala marknadsföringsresa, så att både du och vi förblir konkurrenskraftiga i en föränderlig värld. Låt oss tillsammans forma framtiden med teknik och kreativitet!

Avslutningsvis kan sägas att bilden ovan är ett litet snabbtest av Photoshops generativa AI-funktion.

Falun

Telefon

+46 73 – 833 62 88

E-post

falun@norrsia.se

Östersund

Telefon

+46 76 – 777 06 88

E-post

jamtland@norrsia.se

Följ oss i sociala medier

Facebook
Instagram
LinkedIn