Hoppa till innehåll

Lär känna vår praktikant Tonja!

Välkommen Tonja!

Vi kan stolt presentera vår praktikant Tonja! Tonja studerar Social Media Manager på Nackademin och vi har äran att ta emot henne under utbildningens LIA-period. Tonja påbörjade sin praktik igår och kommer vara en del av Norrsia-gänget fram t o m 2 juni.

Lär känna Tonja lite bättre ?

Hej Tonja! Vad roligt att du ska göra din praktik hos oss på Norrsia. Vad var det som gjorde att du sökte dig till oss? 

Hej gänget! Tack själva för ett varmt välkomnande! När jag beslutade mig för att studera till Social Media Manager tittade jag runt vad det redan fanns för arbetsplatser inom sociala medier i Falun och fastnade för Norrsia. Ni gav mig intrycket att vara professionella och att ni verkligen bryr er om era kunder, men också att ni verkar vara ett så härligt gäng som har roligt på jobbet! Jag tog chansen och hörde av mig för att se om det fanns någon möjlighet att ta emot mig under min LIA och är så glad och tacksam att jag fått chansen att komma hit till er! 

Vad ser du mest fram emot med praktikperioden?

Jag ser fram emot att få ta del av all kunskap som finns här på Norrsia, men också att få lära känna alla kollegor här!

Fem snabba frågor:

Instagram eller Snapchat?

Jag älskar Instagram som kanal och det är även den plattformen jag använder mest privat. 

Vinter eller sommar?

Då väljer jag helt klart en varm sommar. Det kan aldrig bli för mycket sol enligt mig och skulle gärna ha sommar året om! 

Veckans bästa dag?

Lördag och lördagsgodis är ju alltid veckans bästa, även om det ibland bara är skönt med en vanlig onsdag. 

Din paradrätt?

En klassisk carbonara slår aldrig fel, sen gör jag också bra tacogratäng om jag får säga det själv!

Digitala eller fysiska träffar?

Fysiska träffar i de allra flesta fall då jag tycker om att träffa människor men sen är det ändå så smidigt med digitala träffar och att man inte längre behöver resa i onödan för att kunna “ses”. 

Avslutningsvis. Vilken låt spelar du helst när du sitter ensam i bilen?

Jag gillar poppig och peppig musik, lugna låtar är alldeles för trist enligt mig. 

Tack för dina svar Tonja och VARMT välkommen till oss på Norrsia ♥️

Falun

Telefon

+46 73 – 833 62 88

E-post

falun@norrsia.se

Östersund

Telefon

+46 76 – 777 06 88

E-post

jamtland@norrsia.se

Följ oss i sociala medier

Facebook
Instagram
LinkedIn