Hoppa till innehåll

Praktikant-Tonja checkar ut!

Tonja checkar ut

När nu mina 10 LIA-veckor börjar lida mot sitt slut är det dags för mig att sammanfatta min tid här på Norrsia. 

Min studietid

Mina heltidsstudier till Social Media Manager startade i augusti förra året och jag kände ganska snabbt att det var helt rätt för mig. Trots att jag trivts bra med mina studier på distans så har jag förstås längtat ut i den så kallade verkligheten. När man suttit kurs efter kurs och föreläsning efter föreläsning så börjar man ju fundera på hur allt hänger ihop i verkligheten. Hur arbetar man med dessa saker ”på riktigt”? 

Att börja på LIAn

Även om jag längtade och räknade ner dagarna till att LIAn skulle starta så var det med en viss nervositet. Tänk om jag inte hade tillräckliga kunskaper för att hänga med i snacket på kontoret? En känsla som jag tror att många som studerat och ska praktisera sina kunskaper för första gången kan känna igen sig i. Alla på Norrsia fick mig att känna mig så välkommen och som en del i gänget från dag ett så nervositeten försvann snabbt.

Vad LIAn gett mig

Att ha genomgått denna praktikperiod har stärkt mitt självförtroende för vad jag kan och gett mig ännu mer inspiration och drivkraft i mina fortsatta studier. Min handledare Ylva har gett mig möjlighet att testa på olika delar inom mitt område, exempelvis har jag fått förtroende att skriva copy till en ny webbplats för en ny kund. Det som varit extra kul med detta är att jag har fått se hur det är att vara en del av ett projekt från början till slut. 

När jag började min LIA kände jag att jag ville testa lite av varje inom sociala medier, och det har jag verkligen fått chans att göra här på Norrsia. Från att filma reels och skriva copy för inlägg på Instagram, till att annonsera på Meta för kunder i olika typer av branscher. Jag känner fortfarande att jag tycker att bredden i yrket är roligt samt att jag vill fortsätta utvecklas inom alla delar. Bredden i yrket är också det jag tänker är lite av charmen med att arbeta som Social Media Manager. 

Sommarlov

Nu väntar ett långt och skönt sommarlov tillsammans med familjen. Till hösten drar min sista termin igång och sen kan jag äntligen titulera mig Social Media Manager. 

Stort tack till Norrsia för allt jag fått lära mig, alla frågor jag fått svar på och allra mest att jag fått lära känna er!

Falun

Telefon

+46 73 – 833 62 88

E-post

falun@norrsia.se

Östersund

Telefon

+46 76 – 777 06 88

E-post

jamtland@norrsia.se

Följ oss i sociala medier

Facebook
Instagram
LinkedIn